• Welkom op het vernieuwde forum! Als je niet kunt inloggen dan moet je je wachtwoord opnieuw instellen: Doe dit door middel van deze link: Klik hier . Email veranderd? Neem dan contact op via het contactformulier. Passen we dit aan.

VVS Deepsky Dag in Volksterrenwacht Urania - met Youtube Livestream

jbarabas

Stofdeeltje
Beste Waarnemers,

Wij zijn in de laatste fase van de voorbereidingen van onze Deepsky dag op 7 november. Het zal een "hybride" evenement zijn deze jaar met een kleiner aantal deelnemers ter plaatse en een - hopelijk - groter aantal volgers op de Youtube livestream.
šŸ™‚

Je kan alle info hier terugvinden, inclusief de link naar de Livestream : https://www.vvs.be/werkgroepen/werkgroep-deep-sky/deep-sky-dag-2020-in-urania

Hou jullie gezond en hopelijk tot de Livestream !

Janos Barabas
Werkgroepleider VVS Deepsky
 

jbarabas

Stofdeeltje
Beste Waarnemers,

Aangezien de verslechterde corona toestanden Urania heeft alle bijeenkomsten geschrapt, inclusief de Deepsky dag. Wij hebben alle begrip voor denk ik, goede gezondheid iedereen !
In betere tijden zullen wij dit nog zeker inhalen !

gr,
Janos
 

jbarabas

Stofdeeltje
Jef en alle andere geĆÆnteresseerden,

Ik ben toch nog van plan een "online" Deepsky dag van te maken, de verkorte programma en de link naar de online evenement kan je bij boventstaande link terugvinden. Verspreid het nieuws aan anderen, dit zal zeker 100% "coronaproef" zijn !

gr,
Janos
 
Bovenaan Onderaan