Open Sterrenkijkavond bij de Radboud Universiteit via internet op vrijdag 26 maart

sluys

Callisto

De afdeling Sterrenkunde van de Radboud Universiteit Nijmegen organiseert in de wintermaanden Open Kijkavonden, waar het publiek bij helder weer zelf door de telescopen kan kijken. Vanwege de huidige maatregelen zijn deze publieksavonden nu *virtueel* en kunnen ze online worden gevolgd. Dit heeft natuurlijk ook een voordeel: je hoeft niet in de buurt van Nijmegen te wonen om gemakkelijk deel te nemen.

De volgende kijkavond is komende vrijdag 26 maart van 19-21 uur. We beginnen met een virtuele rondleiding langs de telescopen. Daarna verzorgt hemel.waarnemen.com een presentatie over wat er de komende zomer aan de hemel te zien is. De avond eindigt met een lezing van Prof. Dr. Frank Verbunt over sterrenkunde en astrologie.

Deelname is, net als bij de echte publieksavonden, gratis, maar je moet je wel even van tevoren opgeven om mee te kunnen doen. Dat kan via bovenstaande link, waar je ook meer informatie kunt vinden over de kijkavonden en het programma van deze keer.
 

markus17

Pluto
Leuk! Alleen zie ik deze aankondigingen altijd te laat, is het eventueel mogelijk om de aankondiging een weekje eerder te plaatsen?

Bedankt!
 
Bovenaan Onderaan