Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging momenteel

Nacht van de Nacht en Wetenschapsdag in de Oude Sterrewacht, Leiden

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  Nacht van de Nacht en Wetenschapsdag in de Oude Sterrewacht, Leiden

  De Oude Sterrewacht in Leiden is open tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober en tijdens de Wetenschapsdag op zondag 28 oktober. Het programma is als volgt:

  Zaterdag 27 oktober
  20:00u - 23:00u Avondopenstelling. De hele avond zijn leden van de Werkgroep Leidse Sterrewacht en de Leidse Weer en Sterrenkundige Kring aanwezig. De bezoekers krijgen de mogelijkheid om door echte telescopen naar de sterrenhemel te kijken en meer te leren over sterrenkunde. Landelijke staat deze avond in het teken van de Nacht van de Nacht waar aandacht wordt gevraagd voor lichtvervuiling.

  Zondag 28 oktober
  12:00u - 17.00u Wetenschapsdag. In het nieuwe bezoekerscentrum worden activiteiten door medewerkers van de Sterrewacht Leiden georganiseerd. Ook een bezoek aan de koepels is mogelijk. De Wetenschapsdag is onderdeel van het kennisfestival Leiden.
  17:00u - 22:00u Avondopenstelling. De hele avond zijn leden van de Werkgroep Leidse Sterrewacht en de Leidse Weer en Sterrenkundige Kring aanwezig. De bezoekers krijgen de mogelijkheid om door echte telescopen naar de sterrenhemel te kijken en meer te leren over sterrenkunde.
  What where the skies like when you were young?

  #2
  Leuk, ik ga zo even kijken
  Skywatcher EXPLORER 254mm f/4.7 | TS 102ED f/7 Photoline | NEQ6 PRO
  'Outer space exists because it's afraid to be on the same planet with Chuck Norris'

  Commentaar

  Werken...
  X