Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging momenteel

Maansverduistering bij sterrenwacht Limburg (hulp gezocht)

Samenvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  Maansverduistering bij sterrenwacht Limburg (hulp gezocht)

  Op 27 juli a.s. houden wij i.v.m. de maansverduistering een thema-avond rond dit evenement. Binnen hebben we onze expo en presentaties extra gericht op verduisteringen als thema. Buiten gaan we met behulp van sterrenwacht- en hobbyisten-telescopen samen met het publiek naar de opkomende verduistering kijken.

  Gezien de respons die we binnenkrijgen, verwachten we een redelijk drukke avond waarbij mensen door de verrekijkers en telescopen naar de verduistering willen kijken. Wij zoeken nog vrijwilligers die ons deze avond willen bij staan om het langskomende publiek naar de Maansverduistering (en later eventueel andere objecten) te laten zien. Onze inschatting is c.a. 250-350 bezoekers tussen 20:00u en 23:00u. Dit is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor de bezoekers is het door de telescopen kijken uiteraard gratis. Het binnenprogramma is onderhevig aan entree.

  Heb je zin of tijd om een handje te helpen die avond tussen 19:30u en 23:30u? Dan stellen wij dat zeer op prijs! Post in dit topic, PM mij gerust voor meer informatie of stuur een mailtje naar info@sterrenwacht.nl voor meer informatie of aanmelding. Als tegenprestatie ben je van harte welkom op onze StarBQ van 11 augustus a.s.

  Alvast dank en hopelijk tot de 27ste,

  Christian Mass, voorzitter.
  Bestuurder sterrenwacht Limburg.

  #2
  Ik ben er bij
  20cm Hofheim |10cm Polarex | 5cm Lunt | Swarovski 12*50 EL

  Commentaar


   #3
   Leuk!
   Bestuurder sterrenwacht Limburg.

   Commentaar

   Werken...
   X