Aankondiging

Samenvouwen

Voor dit subforum gelden additionele forumregels.

In de subfora van Markt gelden extra forumregels. Je kunt in dut forum spullen verkopen, zoeken, ruilen of je diensten aanbieden. Het spreekt voor zich dat dit alleen spullen en diensten mogen zijn die met onze hobby te maken hebben. Lees voor je een bericht plaatst eerst goed de regels door.

Advertenties en reacties die niet aan onderstaande punten voldoen, zullen zonder verder bericht verwijderd worden.

Voor Te koop, Gezocht, Ruilen en Diensten geldt de volgende regel:
 • Alleen bezoekers die minimaal 30 dagen gebruiker zijn van het Astroforum en 10 posts elders op het astroforum hebben mogen hier een te koop, gezocht, ruilen of diensten-advertentie plaatsen. Op de 31ste dag mag de 11e post dus een advertentie zijn. Dit om misbruik zoveel mogelijk tegen te gaan.
 • Een bericht in een van de marktfora met als doel om je waar te taxeren wordt niet toegestaanTe koop
 • Vermeld altijd een vraagprijs.
 • Geef een duidelijke omschrijving van je product(en). Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden, een foto toevoegen aan je advertentie kan je verkoop een stuk gemakkelijker maken.
 • Biedt je meerdere spullen te koop aan, plaats ze dan zoveel mogelijk in 1 advertentie.
 • Zet geen telefoonnummers of andere persoonlijke gegevensnietGezocht
 • Iedereen is vrij een advertentie te plaatsen waarin hij/zij iets zoekt. Dit moet uiteraard wel met astronomie te maken hebben.
 • Heb je gevonden wat je zocht, dan kun je een moderator even een berichtje sturen zodat wij het kunnen verwijderen. Dit houdt het subforum schoon en zorgt ervoor dat je geen mails mails meer ontvangt van mensen die hebben wat je zoekt.
 • Als je na 2 weken nog niet gevonden hebt wat je zoekt, dan kun je je advertentie "bumpen" zodat het weer bovenaan de lijst staat en men weet dat je de spullen nog steeds zoekt.
 • Uiteraard is het nietRuilen
 • Vermeld altijd wat je voor je aangeboden spullen wilt ontvangen.
 • Geef een duidelijke omschrijving van je product(en). Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden, een foto toevoegen aan je advertentie kan je verkoop een stuk gemakkelijker maken.
 • Biedt je meerdere spullen te ruil aan, plaats ze dan zoveel mogelijk in 1 advertentie.
 • Zet geen telefoonnummers of andere persoonlijke gegevensnietDiensten
 • Heb je twee rechter handen of ben je handig met het patchen van een Autostar handcomputer en je wilt andere astroforum leden helpen. Meld het met een berichtje hier in het forum Diensten.
 • Na 2 maanden wordt het topic automatisch verwijderd.
 • Wil je de Dienst niet meer aanbieden, laat het even weten aan een moderator, dan kunnen die de advertentie verwijderen.
 • Het spreekt voor zich dat je alleen advertenties mag plaatsen die met onze hobby te maken hebben.
 • Wij bieden dit gedeelte aan als extraatje. Astroforum en haar medewerkers kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor als er wat mis gaat bij de koop, verkoop of ruil van een product. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.
 • Het plaatsen van reacties is niet mogelijk, heb je vragen of interesse dan kan je een pm sturen.Discussie
 • Heb je een goede (of minder goede) advertentie gezien op bijvoorbeeld Marktplaats? Biedt de Lidl weer haar beroemde telescopen aan? Laat het iedereen weten door een topic te starten. Vermeld hierin de link naar de advertentie, vat hem kort samenniet toegestaan om een eigen advertentie onder de aandacht te brengen, daarvoor is te koop/gezocht of een sponsor mogelijkheid
Toon meer
Toon minder items

House of Optics

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  House of Optics

  Ik zou misschien mijn telescoop bij deze Duitse winkel willen kopen. Ik vroeg me af of iemand bij deze ervaring heeft en of het veilig enzo is.
  0
  Ja
  0%
  0
  nee
  0%
  0
  The truth is out there!! Trust no one!

  #2
  HoO is zeker 100% veilig hoor . Ik heb er mijn maksutof gekocht, en ben hem daar op gaan halen. Heel aardige man met veel kennis van zaken!

  Commentaar


   #3
   Ik ben er afgelopen zaterdag (27 mei) mijn telescoop gaan bestellen. Is een zeer behulpzame en aardige man die weet waar hij over heeft!
   Skywatcher 150/750mm

   Commentaar


    #4
    Maar als er nou iets aan mankeert? Moet je dan op en neer rijden of wordt -ie opgehaald/verstuurd? Hoe een bedrijf ook is, vaak moet je het na aankoop toch maar zelf uitzoeken als je een probleem krijgt.

    Dit soort dingen vind ik het zwaarst wegen.

    Commentaar


     #5
     @ capella

     Ik heb zelf een kijker bij hem opgehaald en hij controleert zelf eerst de kijker voor dat hij hem mee geeft, het is echt goed zaken doen met deze zaak en laten we eerlijk zijn als jezelf goed om gaat met de kijker kan er niet mis gaan tenzij je een goto gaat kopen omdat die naar mijn mening de meeste risico lopen.

     Commentaar


      #6
      Waar woon jij dan? Als het niet te ver is, rij er dan gerust even naartoe. Per post iets naar Duitsland sturen is altijd een beetje duurder dan binnen Nederland.

      Als het binnen de garantie valt, zal hij die kosten echter gegarandeerd zelf op zich nemen.

      En als je een keer een probleem met hem hebt, dan zeg het me maar. Ik woon maar 10 minuten bij hem vandaan.

      Nee ik ken Robert als integer, vriendelijk en behulpsaam mens. Niet echt wat je noemt een handelaar, als je begrijpt wat ik bedoel. Als er probleme zouden zijn, dan handelt hij die altijd naar tevredenheid af. Maar hij zorgt er vooraf al voor dat die niet kunnen ontstaan doordat hij de produkte grondig kontrolleerd voordat hij ze uitlevert.

      CS,

      Maurice

      P.S.: Nee ik krijg geen provisie van Robert. :P

      Commentaar


       #7
       Bedankt! Ik woon in Lommel das er een uurtje vanaf. Niet zo ver vanaf dus.

       Commentaar


        #8

        Commentaar


         #9
         Ja Capella, ik ken dat gevoel ik heb ooit eens een tweedehands ETX 70 gekocht en in het begin was het best wel dikke pret met het ding, tot dat de computer overleed.
         Nee voor mij geen goto meer, gewoon een goede kijker op een parallactische montering met volgmotor, ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die daar hele andere ervaringen mee hebben.
         Maar ik ben er van overtuigt dat Robert Lebek je zeker niet zal teleur stellen, wel goed dat zij het na lange tijd je probleem is opgelost.

         Commentaar


          #10
          Waar is HoO gevestigd en heeft hij een internetsite ik woon in vaassen ongeveer 100 km van Kleve ik ben mij aan het orienteren om een telescoop aan te schaffen
          ETX70 (onderweg naar mijn vogelende vriend)
          piggybacked op een
          Vixen 70/900 (zonnekijker)
          Vixen Polaris-montering

          TV60 (onderweg)

          Commentaar


           #11
           http://www.hoo-germany.de/

           Commentaar


            #12
            Bedankt Freek zal eens kijken
            ETX70 (onderweg naar mijn vogelende vriend)
            piggybacked op een
            Vixen 70/900 (zonnekijker)
            Vixen Polaris-montering

            TV60 (onderweg)

            Commentaar


             #13
             Ik heb samen met mijn zoon voor hem bij HoO een telescoop gekocht, Heinsberg is voor ons een half uurtje rijden. Het beviel ons prima.
             Hij nam echt alle tijd om alles uit te leggen en goed advies te geven, echt niets was teveel. We zijn zeker een uur daar geweest en hadden toen zoveel info, dat we wisten wat te bestellen.
             Toen we de bestelling gingen ophalen, kregen we weer alle uitleg, hij had de kijker goed gecollimeerd, motoren gemonteerd en alles gecheckt. We zijn weer een uur daar geweest waarin hij alles demonstreerde, echt perfect! We kregen de poolzoeker gratis erbij.
             Thuis hebben we alles in elkaar gezet en het werkt allemaal perfect.
             Onze ervaringen met HoO zijn dus zeer positief. Aardige, behulpzame en vakkundige man, niet puur een handelaar maar liefhebber, passie voor het vak en dat moet je hebben. Bovendien is hij niet duur.
             Dus als je niet te ver weg woont is het zeker een aanrader. Ik weet niet hoe het allemaal werkt als het per post moet.

             Commentaar

             Werken...
             X