Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging momenteel

Spiegel opnieuw laten coaten.

Samenvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  Spiegel opnieuw laten coaten.

  Ik heb een spiegel van 20 cm doorsnede die ik graag opnieuw wil laten voorzien van een nieuwe coating, dus een aluminium coating eventueel vooraf polijsten om de ontstane strepen weg te werken. Kent iemand een bedrijf in Nederland die dit kan doen? Vroeger toen stichting de Koepel nog bestond, kon je daar terecht maar die is failliet gegaan. Bedankt voor de hulp. Graag concrete antwoorden en als je het niet zeker weet graag geen antwoord a.u.b.

  #2
  Bij sterrenwacht Almere kan die spiegel opnieuw opgedampt worden. De oude aluminiumlaag wordt eerst verwijderd, dus als de strepen op of in de coating zitten dan zullen die verdwijnen. Als ze in het glas zelf zitten dan stel ik voor om met janvangastel contact op te nemen om te bespreken wat er mogelijk is.

  Commentaar


   #3
   Als je hem in Almere wilt laten opdampen: stuur me even een pm, dan kan ik je de naam en het emailadres sturen van degene die het opdampen regelt. Hij kan je ook gelijk de prijs vertellen en andere info geven als je die nodig hebt met betrekking tot opdampen en het toesturen/brengen van de spiegel. We kijken dan gelijk of het glas beschadigd is of niet.
   Last bewerkt door janvangastel; 12-06-18, 20:14.
   Jan
   'Kies de weg van de meeste weerstand' (Erik Scherder, neuropsycholoog)

   Commentaar

   Werken...
   X