Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging momenteel

VVS werkgroep spectroscopie in de maak

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  VVS werkgroep spectroscopie in de maak

  Het zat er al een tijdje aan te komen, ik liep er al een tijd op te broeden: de VVS (vereniging voor sterrenkunde) is zeer binnenkort een werkgroep rijker.
  aSPaLL = astronomische SPectroscopie associatie der Lage Landen wordt een volwaardige VVS werkgroep.
  Probleem was een werkgroepleider te vinden die het wil doen, en die het ook prima KAN doen. Geen eenvoudige opgaven. Maar : HABEMUS PAPEM!!
  GUY WAUTERS wordt werkgroepleider. Ikzelf sta verder in voor organisatie van één en ander.
  Guy heeft bakken professionele ervaring met dit onderwerp. En we hebben nogal wat kennis in huis. Niet in het minst Hugo Van den Broeck. Er zijn uiteraard nog anderen.
  Dit hier is een 'vooraankondiging'. De rest van het 'verhaal' volgt binnenkort.
  Ik wil het graag aankondigen op de Opticadag op 18 maart en misschien officieel boven de doopvont tijdens de algemene VVS ledenvergadering eind april.
  Het wordt géén 'stoffige werkgroep', maar eentje met pit. Iedereen is uiteraard meer dan welkom om aan te sluiten. Meer volgt nog!
  Click image for larger version Name:	9935.jpg Views:	1 Size:	33.5 KB ID:	1323032
  Bewaren
  Bewaren
  Ga de weg die jou het beste lijkt.

  #2
  één van de bedoelingen van deze structuur is de volgende : als er mensen aansluiten met kennis en verantwoordelijkheidszin, dan kunnen die door Guy worden opgeleid om het materiaal op de S9 te gebruiken. Alpy is één zaak, maar Lyress en eshel openen meer mogelijkheden en kan je echt al over wetenschappelijk onderzoek gaan praten.Mocht iemand zich geroepen voelen : neem maar contact!
  Ga de weg die jou het beste lijkt.

  Commentaar

  Werken...
  X